Hlavní obsah
Článek

Moderovala SuperStar, uvádí Snídani s Novou, je vdaná za fešného moderátora, před rokem si nechala udělat nová ňadra a už půl roku dře na své figuře tak, že má tělo samý sval. Nyní své parádní tělo ukázala na dovolené. Víte, o kom je řeč?

Moderátorka Zorka Hejdová (33) v pondělí oslavila druhé výročí svatby s moderátorem Mírou Hejdou, a tak si užívá další líbánky. Odletěli na dovolenou do Turecka. A Zorka konečně mohla ukázat svoji dokonalou postavu, na které tvrdě pracuje už půl roku pod vedením své kolegyně z Novy Hanky Mašlíkové a jejího partnera, zápasníka MMA Andrého Reinderse.

Nikdy neměla lepší postavu a větší břišní pekáč. "Rýsuje se, z toho mám velkou radost. Je to už půl roku, co trénuju, tak to konečně začíná být vidět," usmívá se moderátorka. "Ostatní partie jako zadek a stehna jsou problematičtější. To se zpevňuje hůř, ale makám. S Hankou a Andrém natáčíme i videa do jejich televize, kde učí lidi cvičit, tak musím vypadat dobře, abych byla inspirací, a ne postrachem," dodala se smíchem Hejdová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám