Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabriela Partyšová (45) se na čas rozhodla upozadit práci a soustředit se na svůj soukromý život. Bylo prý docela výjimečné, že jsme ji mohli vidět při zahájení putovní výstavy o Leonardu da Vincim Da Vinci – Inventions.

„O prázdninách se chci věnovat Kristianovi, příteli a rodině. Práci jsem odložila do pozadí. Potřebuju trochu odpočívat,” svěřila se nám Partyšová, která je až po uši zamilovaná do Daniela Farnbauera.

„Za pár dní letím do Řecka, potom na loď do Chorvatska a taky do mých oblíbených Jeseníků,” svěřila se se svými konkrétními plány Gábina, která bude přes léto moderovat pouze Snídani s Novou a golfové turnaje, ale její pořad Prásk bude mít prázdniny.

Na historicky nejucelenější výstavě o da Vincim, která se bude do konce října konat v prostorách Velkého sálu Lucerny, byla Gábina jako v Jiříkově vidění. „Tahle záležitost vážně nemá chybu,” jásala moderátorka.

Renesanční umělec stál u zrodu vrtulníku, ponorky i letadla. Který vynález nejvíc oslovuje Gábinu? „Konkrétní vynález, kterému položil základy Leonardo, používáme všichni, třeba jízdní kolo,” říká Partyšová a jedním dechem dodává: „Tohoto člověka obdivuju nejen pro jeho všestrannost a moudrost, ale miluju taky jeho výroky. Třeba: ’Kdo si přeje přes den zbohatnout, bude za rok viset.’ ”

Reklama

Další články

Načítám