Hlavní obsah
Článek

Když se začne hovořit o tom, kteří čeští reportéři a moderátoři se mohou pochlubit opravdu pevnou postavou, málokdo by jmenoval Jana Tunu (42), známého z pořadu A DOST!. I ten však dnes již patří k mužům, kteří se za své tělo nemusí stydět. Zhubl 10 kilo a dosáhl hmotnosti, kterou měl naposledy na vysoké škole.

„Od konce března, kdy jsem začal natáčet pořad Fast Foot, jsem zhubl deset kilo. Je to dáno jak pravidelným běháním, týdně dám 30 až 50 kilometrů, tak náročnými tréninky s Jacobem, který mě rozhodně nešetří. Taky jsem místo autem začal jezdit do práce na kole a v květnu odjel se synem na třítýdenní cestu po Asii, kde jsme jedli hlavně ryby a ovoce,“ říká Tuna.

Ten teď přitom se svými pětasedmdesáti kily váží stejně jako olympijský vítěz David Svoboda, který je s výškou 1, 84 metru jen o dva centimetry vyšší.

„Musím přiznat, že se v novém těle cítím mnohem líp a sobotní půlmaraton, kterým vyvrcholí moje účast ve Škole běhu, vidím mnohem optimističtěji. Rozhodně si v Olomouci věřím na zaběhnutí osobního rekordu, bude to totiž můj první půlmaraton v životě,“ směje se Tuna, který před kamerami internetové televize vyběhne na trať a bude se z ní v živých vstupech i hlásit.

„Jsem odhodlaný těch jednadvacet kilometrů zdolat, i kdybych měl pak padnout vysílením jako kdysi ten antický posel, který přiběhl zvěstovat do Atén zprávu o vítězství. Přijede mi fandit nejen rodina, ale i fanoušci pořadu Fast Foot.

Sledovat online mě navíc prý bude i dcera Zuzka, která studuje na Tchaj-wanu, což je pro mě velká motivace,“ uzavírá odhodlaně Tuna, který se na startovní čáru postaví spolu s dalšími tvářemi Stream.cz, moderátory Karolínou Vrbasovou a Kazmou či fitness trenérem Jacobem Bínou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám