Hlavní obsah
Článek

Sice spala u Jaromíra Jágra (52), ale jejímu příteli Víťovi to nevadilo. S bývalou Českou Miss World Lucií Kovandovou (30) jel Vítek Juráček dokonce i na víkend na Slovensko a ochotně tam médiím poskytoval rozhovory. "Lhal bych, kdybych řekl, že mi pozornost vadí," řekl Super.cz mladík z Moravského Krumlova.

Je vidět, že o sebe pečuje, má upravený účes, rád se pěkně obléká a také si nechal udělat tetování, jaké jsme ještě neviděli. Dvě vlaštovky v místě mezi hrudníkem a rameny. Jedna z nich ještě nedobarvená. "To je tetování námořníků, když přeplují oceán," vysvětlil. A on ho snad přeplul? "To ne," řekl nám.

Probrali jsme i to, jak je možné, že mu nevadilo, že jeho partnerka přespala u slavného hokejisty, ba dokonce jí to přál. "Já jí vyloženě nepřál to, že tam spala, ale to setkání s Jágrem. Proti tomu nic nemám, to je sen každého fanouška, i můj. Takže jsem jí přál, že ho viděla, že s ním mohla pokecat," řekl nám Víťa.

"Já tak tolerantní jako přítel nejsem. Ale on ví, že jsem nikdy nic neudělala. Má prostě takovou povahu, není moc žárlivý. Ale neříkám, že by občas žárlit nemohl," míní Lucka, která by se rozhodně lehce nepřenesla třeba přes to, kdyby její přítel, s nímž je pět let, přespal u Simony Krainové (51).

Zajímalo nás, co vlastně Víťa dělá a kde bychom ho mohli pracovně potkat. "Nikde. Momentálně nepracuju," přiznal. Takže ho živí Lucka, která nemá zvláště teď o práci nouzi? "Mám něco našetřeno," tvrdil bývalý vedoucí obchodu.

Lucka je po noci u Jágra s prací spokojená. "Lhala bych, kdybych řekla, že mi to nepomohlo. Skoro každý týden mám nějakou přehlídku nebo akci. Takže mi to pomohlo a doufám, že to zase hned neustane. Mě ta práce hrozně baví, tak jsem moc ráda," přiznala.

Vzhledem k tomu, že partner nemá práci a Lucka ji má všude jinde než v Moravském Krumlově, neuvažuje pár o stěhování do Prahy? Zvlášť když nemají ani vlastní bydlení a jsou v nájmu u kamaráda. "Jak Víťa nemá práci, tak o možnosti jít do Prahy přemýšlíme. Mám tam známé, tak uvidíme," uzavřela Kovandová.

Reklama

Další články

Načítám