Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelce Agátě Hanychové chyběly mejdany. "Měsíc jsem musela ležet doma s nohama nahoře. Ale teď mi doktor řekl, že už můžu rodit každou chvilku, termín mám 12.srpna, tak se nemusím tolik hlídat," řekla Super.cz Agáta, která si vyrazila na mejdan do klubu Bar-Bar. "Vyštvala mě i máma, ať pořád neotravuju doma. Ona prý šla ve stejném stavu na párty k Českému lvu, i když se jí měl každou chvilku narodit bratr Vincent," doplnila Agáta (38).

Původně měla jít Agáta ka křest nového singlu Agáta kapely Rybičky, ale protože se konal na parníku, z něhož se dá při počátku porodních bolestí jen těžko vystoupit, vzdala to. "Sama jsem byla překvapená, když mi volala, jestli může přijít," upřesnila Martina Gavriely (45), která v baru na Starém Městě pořádala ve stejnou dobu prezentaci nového vitalizačního drinku. "Myslela jsem, že si dělá legraci. Když jsem byla těhotná já, ani by mne nenapadlo někde chodit po večírcích," doplnila.

Vzhledem k tomu, že o prázdninách je okurková sezóna, měla celebritami, která zrovna nebyly na dovolené, narváno. V baru DJ Uwy se objevily zpěvačky Viktoria a Debbi, zastavili se herci Mirek Hrabě i Lukáš Hejlík a řada dalších méně i více známých hvězdiček ze šoubyznysu. Na večírku samozřejmě vystupoval Martinin přítel, muzikant Marcus Tran se svojí kapelou. K závěru večera přišel i expremiér Mirek Topolánek s manželkou Lucií Talmanovou a úplně samotná misska Aneta Vignerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám