Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejznámějšího českého prince Pavla Trávníčka (73) jsme nikdy neviděli v širokém úsměvu. Není divu, když jsme jej totiž spatřili na zubařském křesle, vyděsili jsme se. Populární herec se u zubaře ocitl zřejmě po hodně dlouhé době, i když sám tvrdí něco jiného. Stačí se mu ovšem podívat do úst na našich fotografiích.

Teď si před svou dlouho očekávanou veselkou, kterou se svou partnerkou Monikou Fialkovou chtějí stihnout ještě tento rok, nechal konečně opravit své zkažené zuby. „K zubaři chodím dost pravidelně. Nejen, když to potřebuji. Když na mě totiž někdy promluví někdo, kdo má hnusné zuby, tak se mi začnou potit i nehty. To je moje trauma,“ svěřil se ještě na zubařském křesle herec.

Rozpovídal se i o svém vztahu k zubařům. „Vnímám je velmi kladně. Věřím, že mi chtějí pomoct. Zároveň mě hřeje pomyšlení, že i oni se jednoho dne ocitnou v zubařském křesle u svého kolegy,“ smál se Trávníček, který podle svých slov nikdy neměl špatnou zkušenost se zubařem, protože k němu byli vždy vlídní.

Trávníček, kterému měnili nevhodnou starou zubní výplň, prozradil, proč musel na zubařské křeslo. „Zuby jsou u herců jejich živnost. Musí si dávat opravdu pozor. Takže jsem svou návštěvu ani chvilku nezvažoval, prostě jsem jednal,“ dodal herec, který odcházel po dvou hodinách s krásnými zuby.

„Na základě vstupního vyšetření jsme se u pana Trávníčka rozhodli pro výměnu nevhodných starých výplní a dostavbu drobných fraktur v podobě uštípnutých předních zubů. Jednalo se o běžný zákrok, nic komplikovaného. Výkon byl naprosto bezbolestný, protože byl proveden v lokální anestezii,“ vysvětlil doktor Ondřej Klika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám