Hlavní obsah
Článek

Fotky z archivu britské královské rodiny od sebe sice dělí 31 let, ale na první pohled se od sebe příliš neliší. Ve Spojeném království si totiž potrpí na tradice, takže princátko George pózuje úplně stejně jako William, když byl v jeho věku.

Členové královské rodiny se vždy u příležitosti výročí korunovace Alžběty II. patřičně vyparádí a společně zapózují na balkóně Buckinghamského paláce. V tomto ohledu se v Londýně nic nezměnilo od časů, kdy byl William ještě jedináčkem a princezna Diana nosila pod srdcem jeho budoucího bratra Harryho.

Na fotce z roku 1984 drží Charles téměř dvouletého Williama, který v budoucnu potká Kate Middleton, s níž se v roce 2011 za pozornosti celého světa ožení a zplodí s ní prince George a princeznu Charlotte.

O 31 let později vznikl téměř totožný snímek. Jen s tím rozdílem, že z roztomilého batolete vyrostl šťastný tatínek, který britské královské rodině zajistil další generaci. Outfity pro slavnostní příležitosti se ve Spojeném království nemění a William, který dnes slaví 33. narozeniny, tak kdysi vypadal stejně jako dnes jeho syn George.

Reklama

Další články

Načítám