Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Mateřské povinnosti už má sice Britney Spears (42) dávno za sebou, ale stále je ve věku, kdy si řada jejích kolegyň pořizuje teprve prvního potomka. Není tak vyloučeno, že slavná zpěvačka svým synům ještě připraví překvapení v podobě sourozence.

Britney už je matkou devítiletého Seana a osmiletého Jaydena, jež si pořídila s exmanželem Kevinem Federlinem. Ačkoliv má bývalá popová princezna za sebou nepříznivé období, kdy musela před soudem prokazovat, že se o své děti dokáže postarat, nyní prožívá podstatně příznivější časy.

V hudebním producentovi Charliem Ebersolovi našla pro syny dokonalého náhradního tatínka. Britney a její nový partner tvoří harmonický pár a společný potomek by mohl jejich vztah ještě upevnit.

O tom, že by si zpěvačka těhotenství ještě jednou ráda zopakovala, svědčí fotky s dcerou jejího staršího bratra Bryana. S neteří Lexie v náručí se v Britney opět probouzejí mateřské pudy, což Charliemu zajisté neunikne. Pro početí nebyla ve zpěvaččině životě snad nikdy lepší příležitost než nyní, kdy se jí daří na všech frontách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám