Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) má velmi štíhlou postavu. A to nejen díky genům, ale také díky tomu, že je v posilovně jako doma. Navíc je přísnou vitariánkou a kalorická jídla mají v jejím jídelníčku stopku. A ke zdravému životnímu stylu vede i finalistky své soutěže Miss Face.

"Hodně je nutím chodit do posilovny, mají od nás fitko i trenéra zdarma až do finále. Jsem hrozný pedant. Mám totiž ráda hubený vysportovaný postavy, a tak chci, aby si při finále diváci řekli, že jsou to fakt hezký holky. Mám zkušenost, že si lidi často řeknou: ‚Ta je hezká, ale podívej se na tu prdel,‘ " řekla Super.cz Taťána na semifinále soutěže Miss Face, kde se vybíralo deset finalistek.

"Mám vždycky hrozné nervy, prožívám to s holkami. Poslední dvacítka byla krásná celá, bylo mi hrozně líto ještě několik holek vyřadit. Ale je to soutěž, nedá se nic dělat," dodala Makarenko, která oblékla nádherné šaty, které vypadaly, že stály pořádně tučnou sumičku. "Koupila jsem je na jednom webu a vyšly asi na 250 korun. Nakupovat se musí umět," dodala s úsměvem modelka a přítelkyně hokejisty Zdeňka Bahenského.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám