Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Žádný Leonardo DiCaprio (49), ale hvězdný fotbalista Karim Benzema! Rihanna (36) definitivně vyvrátila spekulace o svém poměru s hollywoodským hercem, když byla opakovaně přistižena s úspěšným hráčem francouzského národního týmu, který v minulosti čelil obvinění nezletilé prodejné dívky.

Kráska z Barbadosu měla vždy pro rebely slabost, o čemž svědčí její dramatický poměr s Chrisem Brownem, během něhož došlo i na domácí násilí. Její nejnovější objev také nebude žádný svatoušek. Útočník Realu Madrid měl oplétačky kvůli sexu s nezletilou prostitutkou, která se chtěla na slavném klientovi obohatit nad rámec běžné sazby.

Karimu Benzemovi a jeho bývalému kolegovi z francouzské reprezentace Franckovi Ribérymu tehdy hrozil tříletý trest, ale soud je v roce 2014 zprostil obvinění, protože neexistoval důkaz o tom, že znali věk prostitutky.

Nepříjemnou zkušenost už má Karim za sebou a může bezstarostně randit s Rihannou, s níž zavítal do restaurace v Santa Monice. Každý z nich se sice domů vracel jiným vozem, ale nebylo možné přehlédnout, že se jim společná večeře zamlouvala. Rihanna by tak mohla konečně přestat dělat tajnosti a z fotbalového frajera udělat svého oficiálního partnera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám