Hlavní obsah
Článek

Trénink kvůli novému hudebnímu videu pojal Ben Cristovao (36) opravdu z gruntu. S maskou, která mu ztěžuje dýchání, a ve vestě přidávající šestnáct kilogramů trénuje zpěvák minimálně pětkrát týdně.

Jak se zdá, tak se Benovi stalo cvičení velkou součástí života, obklopuje se profesionály z oboru a stejně jako v hudbě, tak i vše kolem sportu dělá na maximum. Bývalý účastník SuperStar kombinuje bojové sporty, jako jsou grappling, ju jitsu a MMA, a k tomu přidává klasické cvičení v posilovně a tréninky na netradičních místech s hodně netradičními předměty. Nedávno například na internetu uveřejnil video, kde zvedá pneumatiku o váze tři sta padesáti kilogramů.

Perfektní figuru mohl Ben uplatit v klipu k písni Žiju pro to. Během natáčení se sešla celá parta Barbarů, jak si sportovci okolo zpěváka říkají. Ve videu jistě nepřehlédnete Benova trenéra Vladimíra Pajiče nebo úspěšnou fitnessku Nikol Weiterovou. Ben jednoznačně dospěl a ve své tvorbě nepracuje jen s milostnými tématy jako dříve, ale našel si své místo i v tomto světě. Přes léto má nabitý program, nedávno premiéroval song pro dokument o bezpečném internetu. Do prázdnin chystá singl zaměřený na podporu rasové snášenlivosti a vyhlašuje podzimní tour s finále v karlínské hale, kam chce dostat bezmála čtyři tisíce lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám