Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bouřlivák Robbie Williams (50) byl poslední dobou nějak podezřele dlouho v klidu. Možná si po čtyřicítce řekl, že je na čase jít příkladem svým dvěma dětem. Nedávno ale přeci jen potěšil fanoušky, kterým se po potrhlém já britského zpěváka stýskalo. Na svou stránku na sociální síti vyvěsil fotku s ponožkou na penisu.

„Cítím horečku sobotní noci,“ připsal o víkendu roztančený Robbie ke snímku, na němž má na sobě jen tílko, ponožky a ještě jednu dlouhou navíc... Fotografie nejspíš vznikla v jeho hotelovém pokoji v holandském městě Landgraaf, kde v sobotu vystupoval v rámci svého turné Let Me Entertain You.

Těžko říct, zda bývalý člen chlapeckého uskupení Take That ještě někdy přichystá něco kontroverznějšího, než byl například striptérský videoklip z roku 2000 Rock DJ nebo tři roky starý klip k písni Candy, v němž udeří pěstí do obličeje důchodkyni. Ponožka na přirození je možná maximum, co skousne jeho manželka, herečka Ayda Field, s níž má zpěvák téměř tříletou Theodoru Rose a ještě ani ne ročního syna Charltona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám