Hlavní obsah
Článek

David Furnish je sice manželem Eltona Johna (77), s nímž žije už téměř třicet let, ale to neznamená, že jsou si věrní. Podezření z nevěry vyšlo najevo ve chvíli, kdy britský deník The Sun vypátral, že dvaapadesátiletý hudební producent koupil byt třiatřicetiletému gayovi. Atraktivní bydlení v Londýně dostal svalnatý hezoun za patřičnou náklonnost. Furnish však tvrdí, že je to pouze kamarád, jemuž chtěl udělat radost.

Dannyho Williamse potkal manžel Eltona Johna v gay baru. Mladý muž neměl dosud vlastní bydlení, a tak mu Furnish koupil dvoupokojový byt na jihu britské metropole. Vyšlo ho to na 330 tisíc liber, asi dvanáct miliónů korun.

„Furnish a Danny si byli velmi blízcí a často spolu chodili do gay podniků. Elton s nimi nešel, protože nemá rád kluby a často byl na turné nebo pracoval. Furnish a Danny si spolu užívali také dovolené a volné chvíle v Londýně. Danny je extrémně atraktivní a svalnatý a v klubech mu muži věnují mnoho pozornosti. Teď skončil v hezkém bytě, který mu David pořídil. Vzal ho také do zahraničí na výlety. Někdo, kdo je trenérem v posilovně, zřejmě nemá na to, aby letěl první třídou na Havaj,“ tvrdí zdroj deníku The Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám