Hlavní obsah
Článek

Je sice již půlka prázdnin za námi, syn Ivety Bartošové (†48) Artur Štaidl (27) ale ještě doteď rodičům nemohl ukázat vysvědčení. "Dostane ho až v září," věří zpěvačka. Přesto se již chlapec stihl pochlubit ne zrovna lichotivou známkou. "Mám čtyřku z němčiny," přiznal kajícně. A pak se před kamerou Super.cz poškorpil s matkou kvůli trestům, které mu uděluje. Podívejte se na hodně zajímavé video ze soukromí kontroverzní pěnice a jejího synka.

"Jak ho potrestám, když se špatně učí? Odeberu mu hry, které rád hraje. Poslední dobou jsem mu začala zakazovat i bicí," tvrdila Bartošová. Evidentně stydící se Artur se ale začal bránit. "Už jsi mi dlouho nic nezabavila. Skoro celý školní rok," reagoval mladý Štaidl. A když ho pak maminka nechtěla pustit ke slovu, upozornil ji, že rozhovor není s ní, ale s ním. Pak se vyjádřil i ke svému otci Ladislavu Štaidlovi, který ho do Itálie, kde teď s matkou a Domenicem Martuccim dovolenkuje, původně nechtěl pustit a podle Ivety dokonce kvůli tomu Artur neustále plakal.

"Momentální vztah s tátou je poměrně dobrý. Teď mi zaplatil rockový tábor, na který osmého srpna jedu. Problémy teď nejsou velký, v podstatě skoro vůbec," dodal Artur Štaidl, který nám v první části rozhovoru řekl, že až do osmnácti let si zakázal holky.

Reklama

Další články

Načítám