Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paula Wild byla roky známá jako největší česká hvězda filmů pro dospělé. Účastnila se jako host i významných společenských akcí. Pak se za ní ale zavřela voda. Nový partner, který se po jejím boku objevil po rozchodu s trenérem Mírou Ciprou, jenž po ní žil s modelkou Jitkou Válkovou (32), si ji odvezl do Brna. Pavlína tam podnikala v kosmetice.

"V Brně už nejsem, s tím mužem také ne. To už je delší dobu. Čeští muži pro mě asi nejsou. Už vzhledem k mé profesi. Roky jsem žila i v celibátu. A už jsem se vrátila do Prahy. Myslela jsem si, že už se k erotice ve svém věku nevrátím, ale pořád mě chtějí, já jsem exhibicionistka, tak mě to baví, tudíž se věnuji striptýzu," shrnula svůj život Pavlína, kterou jsme potkali jako kmotru nové desky Aleše Brichty (64).

Pochlubila se nám i novým poprsím. "Asi jsem něco zanedbala, měla jsem silikony v těle šestnáct let a oba praskly, na jednom prsu se to i zapouzdřilo, měla jsem velké bolesti. Teď mám nové, zatímco minulé měly objem něco přes 200 mililitrů, tyhle mají vyšší profil a 430 mililitrů. Mám tři týdny po operaci," prozradila Super.cz s tím, že se své nové přednosti chystá předvést na erotickém veletrhu v Itálii. "A ráda bych tam našla i nového partnera," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám