Hlavní obsah
Článek

Zdeňka Pohlreichová má důvod k úsměvu. Vítězí ve válce s rakovinou. Manželka šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha (66) má za sebou všechny dávky chemoterapie a hodnocení lékařů jsou velmi pozitivní. „Cítím se výborně. Jsem po chemoškách, nádor zmizel, vše je na dobré cestě, jsem šťastný člověk,” prozradila Super.cz Pohlreichová na prezentaci nových kuchyňských výdobytků, kde byl hlavní hvězdou její manžel.

Pohlreichová na sebe v tomto období musí být velmi opatrná. Sympatická dáma dodržuje speciální dietu. „Nejím úplně všechno, ale mám určitou stravu a tento způsob stravování mi určitě hodně pomohl v nemoci,” říká Zdeňka, které v přípravě speciálních pokrmů pomáhá také její muž.

Pohlreichová podstoupila a podstupuje léčbu speciálním přístrojem. „Docházela jsem na jeden přístroj, který funguje na podkladě biofrekvencí,” vysvětluje Pohlreichová.

„Chemoterapie měla zabrat pouze na třicet procent. Těch sedmdesát jsem si udělala sama. Jsem přesvědčená o tom, že za to, že zmizel nádor celý, můžou další vlivy,” říká Zdeňka, která hojně využívala alternativní způsoby léčby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám