Hlavní obsah
Článek

Manželka Zdeňka Pohlreicha (66) překypuje energií a na její tváři se permanentně objevuje rozzářený úsměv. Kdyby Zdeňka Pohlreichová neměla speciální pokrývku hlavy ladící s černým hábitem, nikdo by ani netipoval, že prodělala boj s rakovinou prsu.

V léčbě Zdeňce pomáhali nejen odborníci přes tělo, ale i přes duši. „Když jsem zjistila, že jsem nemocná, tak první, co jsem udělala, bylo, že jsem se objednala k psychologovi. Chtěla jsem to pojmout komplexně, a tak jsem začala chodit nejen na psychoterapie, ale i kineziologie, k odborníkům přes výživu,” říká Pohlreichová, která na sezení s odborníkem přes duši dochází i nyní, když bitvu se zákeřnou nemocí vyhrává. „Pořád chodím na psychoterapie, ale mám pocit, že bych už byla schopná sama někoho vyléčit,” hlasitě se rozesmála manželka slavného šéfkuchaře.

Své zkušenosti z boje s rakovinou by Pohlreichová chtěla předávat lidem dál. „Píšu knížku. Za pár dní mám schůzku s vydavatelem a sponzorem, tak snad se domluvíme. Kniha bude ideální způsob mého sdělení. V knize hodlám popsat všechno, co jsem dělala, jak jsem se chovala a hlavně, jak se mi přehodilo myšlení a já se začala uzdravovat,” svěřuje se se svými plány Zdeňka Pohlreichová.

Reklama

Další články

Načítám