Hlavní obsah
Článek

Na svatbu Filipa Vaňka, který si v sobotu bral svého přítele Antonína Petrskovského, nebylo možné dorazit v jen tak libovolném společenském úboru. Je to logické, ženil se přece stylista. Na svatebním oznámení, které fungovalo zároveň jako pozvánka, byl přikázaný dress code černá, či bílá, což se ukázalo jako promyšlený tah, neboť oba ženichové měli obleky šedivé, což symbolicky propojovalo barvu oblečení svatebčanů.

Mezi svatebními hosty nejvíce zářila Pavlína Němcová (52), která se zhostila role družičky v róbě od Michaela Kováčika. Její sněhobílé šaty ze splývavého hedvábí se snově mihotaly v pohybu nebo při záchvěvu větru. Když během obřadu začaly z nebe padat malé kapky, tak se topmodelka choulila pod dlouhou pláštěnku, která byla pevnou součástí modelu.

„I přes nepřízeň počasí vše probíhalo v romantickém, láskyplném a pohodovém duchu. Při obřadu klukům pršelo štěstí a hrdličky jejich společné lásky vypouštěli do sluníčka,” komentovala obřad Pavlína Němcová a jedním dechem dodala: „Byla to moje první "klučičí" svatba a jsem moc ráda, že jsem při tom mohla být.”

Reklama

Další články

Načítám