Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden dorazila Zdenka Studenková (69) do Prahy nejen proto, aby jí zde aplikovali do podpaží botulotoxinové injekce proti pocení, ale čekala ji zde ještě příjemnější činnost. Její přátelé pro ni uspořádali narozeninovou oslavu.

Přestože velké životní jubileum slovenská herečka oslavila loni, ani letos se to nemohlo obejít bez narozeninové párty. Studenková nepatří mezi ten typ žen, které se snaží, aby se oslava dne, kdy jsou zase o rok starší, obešla bez pozornosti.

„Nesnažím se, aby se na to zapomnělo. Mám ráda setkání s kamarády, mám ráda, když si sedneme, dáme si dobré jídlo a víno,” říká herečka, pro kterou připravil oslavu její blízký přítel a taktéž oslavenec Robert Paulat (44) s kamarádem Mirkem Šimůnkem (46). „Oba máme narozeniny v květnu, takže jsme si dali dárky, otevřeli jsme si víno, bylo to velmi příjemné,” říká Zdenka.

Podle našich informací bylo spotřebováno více lahví vína, než kolik bylo na oslavě osob. Další den byla ale Studenková jako rybička. „Bylo to příjemné. Jsem člověk, který ví, kdy má dost. A hlavně jedna zásada: jedna sklenička vína a na to dvě deci vody,” radí svěží a krásná Zdena Studenková.

Reklama

Další články

Načítám