Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bláznivý Petříček je pro Tatianu Vilhelmovou (45) a Vojtěcha Dyka (38) osudovou divadelní hrou. Při ní to mezi nimi začalo jiskřit. Dokonce i diváci v době, kdy herci ještě oficiálně netvořili pár, cítili, že se mezi nimi něco děje. Tak moc to bylo silné. A pořád je!

Nedávno Bláznivého Petříčka odehráli i v Městském divadle Jablonec nad Nisou, odkud pochází fotografie, na níž pár pózuje v zákulisí. Uvolnění, rozesmátí, spokojení, radost pohledět. Škoda, že se moc často neukazují na společenských akcích, zdobili by je.

Jejich vztah trvá již víc jak čtyři roky a vzešel z něj syn Lojza, který se narodil v létě 2013. Z manželství s Pavlem Čechákem má Vilhelmová ještě syny Cyrila a Františka.

Na prknech jabloneckého divadelního stánku můžete v nejbližší době vidět také Ondřeje Vetchého, Kateřinu Herčíkovou či Martinu Hudečkovou ve hře Velká zebra aneb Jak že se to jmenujete? či Simonu Stašovou a její Shirley Valentine.

Reklama

Další články

Načítám