Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Verešová (43) by ráda dohnala svoji babičku, která má pět dětí, a chtěla by dalšího potomka. Dvě děti s manželem Danielem Volopichem už má, navíc dvě vyvdala, třetímu společnému dítěti by se však nebránila.

"Láká mě to, vždy jsem měla vysněnou velkou rodinu. Mám dvě děti, dvě dcery mám vyvdané. Máme krásný vztah, pravidelně se vídáme na lyžích, na dovolených, doma. Chodí si i pro rady a jsme super kámošky. Je fajn mít v rodině lidi, o které se můžete opřít. Ale malé miminko mě hrozně láká. Je to nádherné, voňavé," řekla Super.cz Andrea, která má po dvou dětech naprosto skvělou postavu.

"Je to určitě štěstí, příroda. Moje babička mi potvrdila, že velký zlom nastal u třetího. Ona má pět dětí, měla by možná osm, kdyby rodila dál. Ale už řekla stop. Jsme taková plodná rodina, plodné ženy," říká Verešová, která by s třetím dítětem prý kariéru modelky ukončila.

"Chtěla bych si ho úplně užít. Byl by to takový benjamínek. Pokud přijde, stopnu práci, modeling pověsím na hřebík a budu si zcela užívat rodinu a mateřství," upřesnila modelka na otevření nového butiku s řeckou módou. Právě Řecko patří k destinacím, kam Andrea často vyráží s rodinou na dovolenou. A letos to nebude jinak.

"Těším se do Řecka. Ráda tam i nakupuju. Hodně oblečení mám z kampaní, ze spolupráce s návrháři, ale v Řecku si vždy ráda nějaký hadřík či botky pořídím. Loni na Krétě jsem třeba objevila  butik mladých řeckých návrhářů s nádhernými věcmi," dodala Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám