Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kristina Kloubková má doma skoro tříletou dceru Jasmínku, se kterou si v jejím věku užije spousty legrace. Cestou na autogramiádu další novácké knížky o vaření si s roztomilou dcerkou pořádně zadováděla.

Jasmínka se zastavila u stánku se zmrzlinou, což znamenalo jediné - Kristina ji dcerce musela bezpodmínečně koupit, jinak by se nehnula z místa.

„Jasmínka je velká milovnice chladných pochoutek. Zamilovala se do nich pořádně teprve nedávno, když jsme byly ještě spolu s mojí maminkou na dovolené v Tunisu. A od té doby na nich doslova ujíždí. Musím ji dost brzdit, aby si nepřeplácala žaludek,“ vysvětlila Kristina.

Aby toho nebylo málo, získala ještě jeden zajímavý a netradiční poznatek. „Říkám si zaplať bůh, že u nás v Čechách nemáme moře, protože i to Jasmínku docela uchvátilo. Pořád totiž sice s nedůvěrou, ale i tvůrčím zaujetím testovala jeho chuť. Viditelně jí slaná voda připadala pro pití vhodná. Jsme teď už doma, takže naštěstí zůstáváme jen u té zmrzliny,“ oddechla si novácká moderátorka.

Zatímco si Jasmínka užívala u moře s maminkou a babičkou, tatínek Karel Moravec doma hlídal rodinný krb. S rodinou pojede o prázdninách až na dovolenou pod stan, což bude pro Kloubkovou premiéra.

„Společně vyrazíme na naši chalupu k brněnské přehradě. Abych i já zažila něco poprvé v životě, bude se prý i stanovat, takže mě čeká nákup repelentů. No, uvidíme, jak se s tím vypořádám, hlavní náplní ovšem nebude jen odpočinek, ale především výuka plavání. Ne nás dospěláků, ale Jasmínky,“ uzavřela s úsměvem Kloubková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám