Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Této půvabné mamince je už osmatřicet, ale postavu má i po třech dětech výstavní. Michelle Hunziker je modelkou, moderátorkou, herečkou i zpěvačkou, ale před lety stejně nejvíc proslula jako manželka italského zpěváka Erose Ramazzottiho. Ten už je ovšem v jejím životě dávno uzavřenou kapitolou a Michelle si nyní vychutnává nového muže a především pak jejich dvě malé dcery.

Maminka celkem tří dětí (první dceru, osmnáctiletou Auroru Sophii, má s Ramazzottim) odcestovala na dovolenou se dvěma mladšími dcerami - téměř dvouletou Sole a teprve tříměsíční Celeste. Místo tatínka jim na lehátku u hotelového bazénu i na pláži společnost dělal ještě chundelatý psík. Hunziker je od roku 2013 zasnoubená s dědicem společnosti Trussardi Tomasem Trussardim.

Michelle odstartovala modelingovou kariéru v Miláně, kam se jako teenagerka přestěhovala s maminkou, v sedmnácti letech. I přesto, že byla prý malá a ne zrovna hubená, spolupracovala se značkami jako Armani, La Perla nebo Rocco Barocco.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám