Hlavní obsah
Článek

Posledních pár měsíců se v kuloárech neustále objevují drby o tom, že Karel Gott (†80) má být vážně nemocný. Vždy šlo ale o něco neurčitého, a protože největší česká celebrita vůbec neměnila svůj program a pracovala pilně jako včelička, zdály se být zvěsti o jeho podlomeném zdraví nesmyslné. Teď se ale objevily zprávy, že má potíže se srdcem a se střevy. Co na to Mistr?

Toho v poslední době docela dost lidí vidělo ve špitálech, což zpěvák potvrzuje, ale všechny uklidňuje, že o nic vážného nejde. „Nejsem nemocný. Potíže nemám, mé srdce je v pořádku a na správném místě,“ zdůraznil s tím, že se nechal pány v bílém proklepnout jen preventivně.

„Hodně pracuji, neustále cestuji, a tak jsem chtěl vědět, jak na tom mé tělo je. A tak jsem šel, jak já říkám, na revizi těla. A nic závažného mě netrápí,“ dušuje se v Aha!. Pomáhá mu v tom prý i to, že ho žena Ivana nutí jíst zdravě, kvůli čemuž docela slušně ubral na váze.

Objevily se zvěsti o tom, že Gott měl řešit potíže se střevy. I to kategoricky odmítá. Jenže zároveň jedním dechem dodává, že kdyby mu opravdu něco vážného bylo, nikdy to veřejně nebude ventilovat a žádný novinář to z něj nedostane. „Jako zpěvák mám poselství dělat lidem radost. Mí příznivci nechtějí slyšet, že mě něco trápí a že s něčím bojuji,“ vysvětlil. Tak snad ještě dlouhou dobu nebude muset tahat fanoušky za nos!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám