Hlavní obsah
Článek

Talentovaný zpěvák Ezy (36), vlastním jménem Ezdráš Hýbl, zažil nepříjemné chvilky. Během pracovní cesty do Las Vegas mu přímo ze zadní kapsy ukradli peníze. Ezy s ničím takovým logicky nepočítal. „Bylo to šílený, neměl jsem ani korunu, musel jsem si nechat peníze posílat,“ svěřil se.

Ezy nedávno zhubl více než dvacet kilo, což mu zajistilo nejen vyšší sebevědomí, ale i přízeň krásných dívek a žen. Momentálně se na něj lepí Američanky, protože v Las Vegas natočil dva singly.

„Nejdříve budou vydané v Americe, pak se dostanou i k nám do Česka,“ řekl producent Michal Wronka (syn Leška Wronky), který kromě Ezyho zastupuje třeba i Ewu Farnou. České fanynky ale prý můžou být v klidu, protože Ezymu se líbí ženy u nás. A právě pro ně přivezl z Las Vegas spousty záběrů do nového klipu, který aktuálně připravuje ve studiu.

„Člověk přijede z Las Vegas úplně vyčerpaný. Přímo ve městě je tolik emocí a světel a obrazovek a všeho. Nevíte, co dřív sledovat. Byl jsem z tohoto místa nadšený a na podzim se tam vracím, jelikož ve spolupráci s Borisem Carloffem a Janem Steinsdörferem připravujeme se světovými producenty Royem Thomasem Bakerem a Bjornem Thorsrudem celé album,“ pochlubil se zpěvák, který se letos prosadil i jako moderátor, když uváděl žánrové ceny Anděl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám