Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Liam Neeson (63) v poslední době tak rapidně sešel, že se fanoušci obávají o jeho zdraví. Zatímco na filmovém plátně stále vystupuje jako nezlomný drsňák, ve skutečnosti působí velmi chřadnoucím dojmem.

Když Neeson letos v březnu uvedl do kin film Noční běžec, diváci žasli nad tím, že i po šedesátce dokáže v akčním žánru konkurovat o více než generaci mladším hollywoodským drsňákům. Herec s oscarovou nominací za hlavní roli ve válečném dramatu Schindlerův seznam se na stará kolena dal na filmy s rychlejším tempem a dočkal se úspěchu s krimi trilogií 96 hodin.

Na slavnostní premiéře Nočního běžce Liam Neeson působil svěžím dojmem a vše nasvědčovalo tomu, že jako akční veterán ještě neřekl své poslední slovo. O necelé tři měsíce později se však objevil na letišti v Los Angeles v úplně jiné podobě.

Herec, jehož manželka Natasha Richardson přišla před šesti lety po pádu na lyžích o život, výrazně zhubl a se ztrhanou tváří vůbec nepřipomínal muže, který na plátně donedávna suverénně čelil nepřátelům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám