Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V polovině devadesátých let snad neexistovalo rádio, v jehož playlistu by chyběla vlezlá popová píseň Mysterious Girl od Petera Andreho. Její interpret je o 20 let později stále mimořádně atraktivním mužem, jemuž to po čtyřicítce neuvěřitelně sekne.

Britský krasavec se stal fenoménem 90. let především díky klipu, v němž vystavoval své svalnaté tělo. Video, jež natočil na pláži v Thajsku, bylo oslavou jeho tělesné dokonalosti, což pochopitelně zaujalo především dospívající dívky.

Bývalý idol je stále hudebně činný, ale svůj největší hit, s nímž kromě Evropy bodoval i v Austrálii, už nikdy nepřekonal. Ve Velké Británii stále patří mezi obdivované celebrity, ale mnohem více pozornosti než jeho hudební produkce mu zajistilo čtyřleté manželství se silikonovou modelkou Katie Price (45), s níž si pořídil syna Juniora Saavu (10) a dceru Princess Tiaamii Crystal Esther (7). Matkou jeho třetího potomka, roční Amelie, je o 16 let mladší Emily MacDonagh, již poznal jako studentku medicíny.

Interpret hitu Mysterious Girl, jehož název měl původně znít Mysterious Boy, mimo Velkou Británii nekoncertuje, což je moc velká škoda. Jeho české fanynky by se nestačily divit, jak jejich dřívější idol prokoukl. Z podbízivého hezounka je frajer středního věku, jehož tvář by se vyjímala v kampani leckteré módní značky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám