Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oděný do šedého elegantního obleku s typicky uhlazeným účesem se prince Charles ujal role odvážlivce, který si na výstavě zahrádkářství Start Garden Exhibition vyzkoušel, jak pracují truhláři, tesaři a řezbáři se dřevem. Výstavy konané v zahradách londýnského královského sídla Clarence House se účastnil také malajský král, jenž pozorně přihlížel Charlesově snaze vyrobit něco ze dřeva.

Aby toho nebylo málo, princ se trochu předváděl i následně, kdy nasedl na černé elektrické kolo s nápisem Spencer Ivy a udělal na něm pár koleček.

Na zajímavou výstavu do zahrad královské rezidence bude smět veřejnost zavítat zdarma od neděle. K vidění budou nejrůznější zahrádkářské nápady a ekologické „vylepšováky“.

Prince Charles dokonce propůjčí výstavě svůj ekologický tmavě modrý kabriolet Aston Martin DB6 Volante, kterým se naposledy slavnostně projeli po svatebním obřadu vévoda a vévodkyně z Cambridge William a Kate.

Reklama

Další články

Načítám