Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Gabriela Dvořáková Bártová (35) je sedm měsíců po porodu dcery Terezky a vypadá neuvěřitelně. Z fleku by mohla zase předvádět spodní prádlo. Bohužel na to zřejmě nedojde. Gábina totiž už s manželem Vaškem Noidem Bártou plánují druhého potomka.

A přitom stále kojí sedmiměsíční Terezku. "Stále kojím, ale přidala jsem už i příkrmy. Dala jsem si limit do roku a pak to druhé mimčo," řekla Super.cz s úsměvem Bártová na otevření nového obchodu s řeckou módou.

Gábina dokonce po porodu ještě ani nezačala cvičit, protože už je to prý zbytečné. "Na postavě vůbec nepracuji. Zrovna jsem se s Vaškem dnes bavila, že bych už měla zajít do posilovny, poprvé po porodu. Shodli jsme se ale na tom, že bychom chtěli druhé dítě, tak proč tělo stahovat, když se bude zase roztahovat," má v tom jasno Gábina.

Zatím se nevrací ani do práce. "Občas něco je v modelingu, ale co se týče školy, tam se zatím nechystám. Naskytne se mi teď ale zřejmě příležitost doučovat děti. To je fajn, abych z toho nevypadla," dodala Bártová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám