Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Gabriela Partyšová (45) na to má zkrátka pech! Moderátorka Prásku byla ve středu kmotrou přívěsků pro Michala Davida (63) k jeho blížícím se půlkulatinám. Skvěle se bavila a náramně se bavili také přítomní novináři. Dlouho seděla způsobně jako dáma, hezky nožku přes nožku, aby zakryla intimní partie, až se pak ale nakonec neuhlídala a předvedla své běloskvoucí prádlo!

Michalu Davidovi nechala připravit k narozkám medaili v podobě zlatého nebo stříbrného přívěsku agentura VIP osobností, přípravy prý trvaly půl roku a koupit si ho mohou i fanoušci, nejdražší stojí 27 tisíc, jsou ale i varianty za 19 tisíc nebo patnáct set.

Při té příležitosti se setkal Michal David v České mincovně s hostem křtu, kartářkou Dagmar Kludskou, ale i právě s moderátorkou Gábinou. Ta zářila, letní šatičky obepínaly její dost zajímavé křivky, byl na ni krásný pohled.

A pak ještě hezčí, když se zapomněla!

Michalův medailon je ve tvaru klavíru. „Jsem nadšený. Je jiný než kulaté nebo elipsovité medaile, mincovně jsme trochu zamotali hlavu. Jako první ho získá DJ BoBo, který bude hostem mého narozeninového koncertu Bláznivá noc devatenáctého června v O2 areně. Už je beznadějně vyprodáno, takže se těším,“ řekl k tomu Michal David.

Reklama

Další články

Načítám