Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Americká zpěvačka Carrie Underwood (32) přivedla na konci února na svět syna, jemuž s manželem vybrali jméno Isaiah, ale mateřská dovolená je pro ni neznámým pojmem. Na udílení CMT Music Awards předvedla, že na její postavě po porodu nezůstalo jediné přebytečné kilo.

Hvězda country music, která zvítězila ve čtvrtém ročníku hudební reality show American Idol, se krátce po porodu objevila na ceremoniálu, kde zaznamenala obrovský triumf. Novopečená maminka, jejíž sbírka zahrnuje i šest cen Grammy, svou sbírku trofejí rozšířila o další tři kusy. Bodovala dokonce i v hlavní kategorii, kde diváci Country Music Television zvolili klipem roku její počin Something in the Water.

Dojatá Carrie na pódiu zazářila v bílých minišatech, jaké u maminky tříměsíčního syna nikdo nečekal. Manželka hokejisty Mika Fishera si ovšem mohla dovolit ukázat stehýnka, protože má stejně dokonalé křivky jako v době před těhotenstvím. Úspěch na galavečeru v americkém Nashvillu ji přesvědčil o tom, že má věrné publikum, které na ni v době, kdy si kvůli nadcházejícímu mateřství udělala pauzu, nezapomnělo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám