Hlavní obsah
Článek

Středeční Výměna manželek se celá sice točila kolem těžkého alkoholismu věčně naváté Gábiny, ale ukázalo se, že i v druhé rodině je problém. Tamní hlava rodiny, jednatřicetiletý Přemek, totiž delší dobu nedělal, rodinu musela živit Miluška. A místo toho, aby si něco hledal, říkal, že počká na takovou rachotu, která ho bude bavit. Když však poznal výpitku Gábinu, uvědomil si, že se musí změnit, a chystal žádost o ruku. „Řekla jsem mu ne!“ prozradila Super.cz Miluška.

„U nás došlo po Výměně manželek k dvěma změnám. Už pár týdnů po konci Přemek našel práci. Pár jich od té doby vystřídal a nedávno konečně našel tu vysněnou. Opravdu si v tom pořadu uvědomil, co je důležité,“ je ráda za změnu v životních postojích svého partnera sympatická Miluška.

Žádost o ruku jako taková prý sice ještě neproběhla, ale několikrát se k tomu schylovalo. „Sice se o tom baví, ale já mu říkám, že ne. Ještě je na to brzo. Musí mi dokázat, že u něj jde o dlouhodobou změnu. Potřebuji důkaz, že to není jen tak naprázdno,“ tvrdí. Hospůdky a automaty prý její partner rapidně omezil.

„To už je dobré. Jak pracuje, tak už nikam nemá čas chodit. Gábina na něj vytahovala, že je gambler, ale on neměl za co hrát, neměl peníze, vydělávala jsem já. Vím jen, že když byl tuhle na pivku, hodil tam jednu stovku. Jinak to vymýtil,“ dodala.

Rodinka (dnes již osmiletý Kuba a dvouapůlletý Maxík) se také přestěhovala z Holešova na jinou adresu a hlavně do levnějšího a menšího bytu. „V budoucnu řešit bydlení budeme, třeba půjdeme do domečku,“ dodala Miluška s tím, že s náhradní rodinou nekomunikuje (synové Gábiny prý o kontakt neprojevili zájem), jen se jí občas ozve vyměněný manžel Jirka.

Související témata:
Nezaměstnanost

Reklama

Další články

Načítám