Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obdivovatelky Kurta Russella (64) se ještě nedávno dělily na dva tábory. Některým přišel herec s přerostlými vlasy a vousy ještě mužnější, jiné litovaly, že dostatečně nevyniknou jeho ostře řezané rysy. Russell, jenž si pěstoval homeless vzhled kvůli roli v Tarantinově novince The Hateful Eight, už je opět ostříhán a oholen. Ale co je lepší?

Možná v tom má prsty jeho letitá partnerka Goldie Hawn (69), ale herec z Hvězdné brány nebo komedie Přes palubu je opět upravený, a dokonce i změnil styl oblékání. V úterý odpoledne si to štrádoval centrem Los Angeles v džínách a tričku, kterým propagoval zmiňovaný nový western, v němž hlavní role získali ještě Channing Tatum a Samuel L. Jackson. Kurt v něm ztvárnil lovce odměn Johna Rutha.

Mladistvě působící Russell, jenž žije s Hawn od roku 1983, si odskočil na oběd s osmadvacetiletým synem Wyattem, který je rovněž hercem, ale v minulosti se živil i jako profesionální hokejista.

Reklama

Další články

Načítám