Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Pink (31) se rozhodla rezignovat na paparazzi, kteří se kolem ní neustále motají a snaží se zachytit ji i její malou dcerku Willow Sage Hart. Dosud se zpěvačce i jejímu manželovi Carey Hartovi dařilo jejich téměř dvouměsíční ratolest před fotografy uchránit. Ti ji tak mohli zvěčnit pouze z boku či zabalenou do zavinovačky.

Tentokrát se však podařilo získat snímky roztomilé holčičky v plné kráse. A dokonce i Pink se nejspíš od minula poučila, že nadávkami a sprostými gesty si proti paparazzi stejně nepomůže.

Pink, která po porodu stále marně bojuje s těhotenskými kilogramy, byla poslední dobou alergická na paparazzi, kteří jí otravovali život téměř na každém kroku. Začátkem měsíce se už neudržela a ukázala na ně vztyčený prostředníček, načež se za ní postavil její manžel a stejným gestem je počastoval také. Stejně se Pink projevila i tento týden. Jak Super.cz informoval, zpěvačka při hraní baseballu na fotografy pokřikovala a opět na ně ukázala své oblíbené gesto.

Poučená z předchozích přešlapů byla Pink včera při nastupování do auta před jejím domem v Malibu jako vyměněná. Nejen, že s úsměvem držela dcerku v náručí a nesnažila se ji nijak zahalovat či odvracet od namířených fotoaparátů, ale když usedla do auta, na paparazzi dokonce mile zamávala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám