Hlavní obsah
Článek

Není pochyb o tom, že si Anife Ismet Vyskočilová Hassan (50) užívá jízdu na vlně popularity. Známá orientální tanečnice je velmi společenský člověk a zároveň je pozornost médií velmi důležitá pro její sebeprezentaci a podnikání. Členové její rodiny, jejíž největší část žije v Německu, mají ale úplně jiný postoj vůči médiím. „Moje rodina se za mě stydí. Příbuzní vůbec nechtějí, aby byli vidět,” říká Anife.

„Když přijedou z Německa za mnou do Čech, tak se mnou nejdou ani do kavárny. Dokonce za mnou nepřišli ani na otevírací párty mé restaurace,” rozpovídala se Anife na otvíračce nového butiku s luxusní obuví.

Člověk má pocit, že nikdo na světě nemůže mluvit víc a rychleji než Anife. Existují ale jedinci, kteří by vás vyvedli z omylu. „Když jedu do Německa ke své rodině, tak jsem ta zamlklá a klidná. Moje rodina je totiž víc uřvaná. Navíc je nás hodně, takže když třeba oslavujeme silvestr, tak je nás plná restaurace, některé bratrance a sestřenice z druhého kolene ani neznám. U nás se tančí a pije a máš pocit, jako bys byl v úplně jiném světě. My nejsme z těch lidí, kteří si sednou a slyšíš cinkat maximálně příbory,” říká Anife.

Související témata:
Stud

Reklama

Další články

Načítám