Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Kuklová se zapojila do projektu Za oponou ukrajinské fotografky Alji Minibaevy s podtitulem Děti pomáhají dětem. Na focení vzala i syna Románka, s nímž pózovala. Nás ovšem šokovalo, jak herečka vypadá. A to naprosto skvěle. Pod rukama vizážisty se z ní opět stala třicítka.

„Romi miluje vlaky, a tak ho focení bavilo. Bude mít vzpomínku a ještě ho jednou potěší, že mohl pomoci jiným dětem už jako dítě. Pomáhat je nutné. Od malička ho k tomu vedu, vysvětluji mu, že jsou děti, které nemají rodinu, jsou sirotci nebo hladoví. Každý rok třídíme hračky a ochotně se vzdává i těch oblíbených ve prospěch dětí z dětských domovů. Pomoc vnímá od malička jako potřebnou,“ říká herečka.

Ta žije se svým šestiletým synem Románkem v domku ve Velké Chuchli, kde se cítí být opravdu doma a je tam spokojená. Žije zde také její maminka a bratr s rodinou. Nového muže zatím do svého života nepustila.

Spolu s ní se pro projekt fotila i populární a svérázná zpěvačka Tonya Graves, která vystupuje sama nebo s kapelou Monkey Business. "Focení byla velká zábava a moc mě to bavilo. Děti byly doslova kouzelný, užívaly si to, stejně jako já,“ prozradila Graves, která je sama maminkou dvou chlapečků. A svoje děti vede k lásce k hudbě. „Můj mladší syn Nikolas hraje na flétnu a moc ho to baví. Později zkusí i trubku, tak uvidíme, u čeho nakonec zůstane,“ plánuje Tonya.

Fotografka Alja Minibaeva připravuje výstavu zajímavých osobností, v níž zachycuje osobnosti se svými dětmi nebo s dětmi z dětského domova. Výtěžek výstavy poputuje na konto dětského domova Charlotty Masarykové na Zbraslavi. Do projektu se dále zapojili a přislíbili svou účast např. Ivana Chýlková (60), Ivana Jirešová (47), Lucie Zedníčková (55), Simona Stašová (69), Klára Medková Kováčová (40), Ivana Mentlová, Miluše Bittnerová, Tereza Mátlová (48), Petr Kolář a manželé Menzelovi. Výstava fotografií všech dvanácti osobností proběhne od 8. října.

Reklama

Další články

Načítám