Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Evu Josefíkovou (34) jsme potkali na charitativním bazaru Emmy Smetana (36), kde ještě loni prodávala svršky spolu s expřítelem Jiřím Mádlem (37). Teď už je pár měsíců sama, ale nestěžuje si. S Jirkou prý zůstali v přátelském vztahu, o čemž svědčilo i to, že na jejím stánku byly i kostýmy z jeho posledního filmu Pojedeme k moři.

"Letos tady prodávám věci svých kolegů a kamarádů, protože je to už třetí ročník, nic svého jsem doma nenašla. Pomáhám tady jako prodejce. A jsou tady i věci od Jirky. Není to tak, že bych rozprodávala to, co mi po něm zbylo, ale on sám sem dal věci ze svého filmu," vysvětlila nám.

Nového partnera prý zatím nemá, novinkou je, že se nevrátila bydlet k partě kamarádek, s nimiž žila před Mádlem. "Rozhodla jsem se, že už jsem dospělá, tak bydlím sama. A hlavně mám spoustu práce. Nastupuju do Švandova divadla a točím s Českou televizí. Na půl roku mám s volným časem vystaráno," ujistila nás.

Reklama

Další články

Načítám