Hlavní obsah
Článek

Začátek nového týdne Lady Gaga (37) tentokrát rozhodně nepodcenila. Ještě téhož dne, co vystoupila v proslulé londýnské Royal Albert Hall s Tonym Bennettem a byla představena princi Harrymu, vyzkoušela noční rej v několika tamních věhlasných podnicích, na což si přichystala další pekelný ohoz. Zahraniční média mu začala výstižně říkat rybářská síť.

Devětadvacetiletá milovnice extrémů v ulicích zastavovala dopravu a v lidech vzbuzovala hodně smíšené pocity. Ne každému musí být její nahá móda zrovna po chuti. Ještě před noční jízdou ale Gaga stihla navštívit butik klobouků modisty Philipa Treacyho ve čtvrti Belgravia.

Jedním z kousků z černých per byla natolik fascinovaná, že si jej okamžitě nasadila na hlavu a navzdory jeho velikosti a jistému nepohodlí jej už nesundala. Gaga jím pozdvihla už tak dost zvláštní model opět o třídu výš a vyrazila vzhůru novým zážitkům. Ručně vytvořené nejroztodivnější klobouky irského návrháře Philipa Treacyho má v oblibě i vévodkyně z Cambridge nebo další dámy z britského královského dvora.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám