Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Olivia Wilde (27) je českým televizním divákům nejvíce známá jako doktorka Remy Hadleyová ze seriálu Dr. House. Herečka a modelka uhranula Hollywood především svýma kočičíma očima. Mezi její další přednosti patřila štíhlá postava, o kterou herečka však během posledního roku pomalu přichází.

Herečka, jíž se v seriálu Dr. House přezdívalo „Třináctka“, měla v životě několik období, kdy se až příliš podobala vyhublým modelkám, které byly před lety odmítány některými návrháři kvůli příliš nízké váze. Ještě minulý rok v srpnu, kdy byla spatřena na pláži v Los Angeles, byla velice štíhlá. Za necelý rok se však viditelně zakulatila, ale jak je vidět se snímků z parkoviště v kalifornském Los Feliz, na kráse jí to neubralo.

Olivia Wilde, která se narodila do rodiny známých novinářů, si zahrála například ve filmech Sexbomba od vedle, Alpha Dog či Tron: Legacy 3D. Jako modelka byla tváří například značky Abercrombie & Fitch. V roce 2009 ji pánský magazín Maxim tituloval jako nejvíce sexy ženu roku. Letos byla vyhlášena dalším magazínem pro muže FHM šestou nejkrásnější ženou světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám