Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiadvacetiletý Chester Hanks nepřestává přidělávat vrásky na čele svým slavným rodičům. Za jeho poslední eskapádu, kdy se vyřádil v hotelovém pokoji natolik, že je stíhaný policisty, jej herečtí manželé Tom Hanks s Ritou Wilson rozhodně nepochválí. Mladý rádoby rapper způsobil škodu 1200 liber ve čtyřhvězdičkovém hotelu u londýnského letiště Gatwick.

Mladý Hanks si údajně po nočním tahu velkoměstem přizval do hotelu tři slečny a v alkoholovém a drogovém opojení vyváděl tak, že si na něj stěžovali u personálu i ostatní hoteloví hosté. Pokojská po jeho odjezdu našla v pokoji hotovou spoušť, kromě všudypřítomného nepořádku nechybělo například rozbité zrcadlo nebo vytržená televize ze zdi. Hotel nyní požaduje uhradit škodu v přepočtu 45 tisíc korun a o pomoc při hledání výtržníka požádal místní policii.

Problémový synek hereckého páru dlouhodobě užívá drogy. „Bojoval jsem se závislostí na návykových látkách, s níž se potýkám od 16 let. Až ve čtyřiadvaceti jsem si uvědomil, že potřebuji pomoc,“ kál se loni v listopadu Chester Hanks.

Reklama

Další články

Načítám