Hlavní obsah
Článek

Modelku Kate Moss (50) vyvedla policie z linky společnosti EasyJet, která přilétla do anglického Lutonu z tureckého Bodrumu. Ačkoli první zprávy hovořily o skandálu a scénách na palubě, většina spolucestujících nechápala, o čem je řeč. Žádného velkého rozruchu si nevšimla. Jenže policie skutečně hvězdu módního světa z letadla vyvedla. Stěžovala si totiž na to, že jí odmítají prodat alkohol, a poté urážela pilota.

Mossová prý o pilotovi řekla, že je to „basic bitch“, mezitím do sebe lila vodku, kterou si vezla v příručním zavazadle, a byla nepříjemná na cestující sedící vedle ní.

Kate v Turecku slavila padesátiny své kamarádky a bývalé manželky Juda Lawa modelky Sadie Frost.

„Byli jsme přivoláni, abychom asistovali posádce při odvodu cestující z letadla, které přistálo v Lutonu. Cestující byla nahlášena jako působící potíže za letu. Policisté přijeli a odvedli cestující z letadla,“ uvedl mluvčí bedfordshirské policie s tím, že na Moss nebylo podáno trestní oznámení a nebyla zatčena.

„Nazvala pilota velmi hanlivým výrazem, když pro ni přišli do letadla policisté, byla trochu opilá a nepohodla se s jiným cestujícím, když jí odmítli podat alkohol, tak si pak nalévala vlastní vodku z příručního zavazadla,“ uvedla svědkyně z letadla v rozhovoru pro deník The Mail.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám