Hlavní obsah
Článek

Tři roky po svatbě se zpěvákem Marcusem Mumfordem se nadějná britská herečka Carey Mulligan dočká prvního dítěte. Třicetiletá hvězda radostnou událost neutajila na udílení divadelních cen Tony.

Carey se sice na ceremoniálu trofeje za svůj herecký výkon v úspěšné divadelní hře Skylight nedočkala, ale to ji nemusí příliš trápit. V nadcházejících měsících se totiž místo kariéry bude věnovat mateřským povinnostem. Subtilní herečka se na galavečeru ukázala ve volných rudých šatech, v nichž nebylo znát, že se začíná zakulacovat.

Na akci plné novinářů se však Carey, která ve filmu Velký Gatsby ztvárnila milenku Leonarda DiCapria (49), rozpovídala a její tajemství bylo venku. Herečka je od roku 2012 provdaná za Marcuse Mumforda, který pro jejího potomka bude zajisté vhodnějším tatínkem než problémový Shia LaBeouf, s nímž Mulligan randila poté, co si spolu zahráli ve filmu Wall Street: Peníze nikdy nespí.

Carey se nemusí obávat, že by po porodu kariéru opětovně nenastartovala. Přestože nedávno oslavila teprve třicáté narozeniny, na kontě už má řadu kladně hodnocených filmů jako Veřejní nepřátelé, Drive, Bratři či Škola života, jemuž dokonce vděčí za oscarovou nominaci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám