Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, herec a dabingový král Pavel Soukup se před pár dny znenadání složil při sledování muzikálu Fantom opery a museli ho nadvakrát oživovat. Muž, který už loni čelil potížím s prasklým vředem a i tehdy bojoval o život, je šťastný, že je vůbec naživu. Teď poprvé promluvil a vzkazuje z nemocnice: „Vypadá to dobře!“

„Pavel Soukup byl hospitalizován na III. Interní-kardiologické klinice Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. V pondělí po poledni jsem s ním ale osobně hovořil a je v dobré náladě,“ sdělil Super.cz mluvčí špitálu Lukáš Matýsek, s tím, že herec byl již propuštěn do domácího ošetřování. A přidal hercův vzkaz.

„Z hrobníkovy lopaty mě převezli do vinohradské nemocnice. Byl jsem zde pod profesionální péčí čtyři dny a můžu se radovat z toho, že vyhlídky jsou optimistické. Rád bych poděkoval všem svým zachráncům. Jedná se o diváky, kteří mě vytáhli bezvládného z řady. Mé poděkování patří osobě, jejíž totožnost neznám, která mi poskytla první pomoc přímo na schodech hlediště. Zvlášť musím poděkovat týmu záchranné služby a samozřejmě sestřičkám a lékařům v nemocnici,“ uvedl Pavel Soukup.

Reklama

Další články

Načítám