Hlavní obsah
Článek

Herečka Kristýna Janáčková je maminkou patnáctiměsíčního syna Louise Frederika a stále ho plně kojí. A zatím v tom chce pokračovat. "Nemám to srdce ho odstavit. Dokud syn chce mlíčko, tak proč ne. Mám strop do dvou let. Určitě to nebude tak, že půjde do školy a ještě budu kojit," řekla Super.cz hvězda seriálu Cesty domů.

"Je to takové hektičtější, když odcházím, ale nijak mi to život nekomplikuje," vysvětluje Kristýna, která je velmi úspěšnou herečkou, ale nedávno si také zkusila roli modelky a nafotila velmi sexy kampaň.

"Modelingovou kariéru neplánuju, ale když přijde nabídka, která mě osloví, tak proč ne. S odhalováním těla takový problém nemám, záleží na tom, jak moc to je," vysvětluje herečka.

Nyní se už těší na zasloužené prázdniny a odlétá s rodinou na dovolenou. "Léto se blíží. V sobotu odlétám na týden na Sicílii. Jsem z toho trochu nervózní. Je to novinka pro mého syna, který poletí úplně poprvé. Jsem natěšená, ale lehce ve stresu, jak to bude vypadat," uzavřela Kristýna na otevření obchodu s módní obuví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám