Hlavní obsah
Článek

V sále kina Lucerna byli všichni, kdo v českém módním světě něco znamenají - šéfredaktorové dámských časopisů, módní kritici, celebrity, bloggeři i topmodelky úspěšné ve světě. Praha totiž zažila premiéru mistrně natočeného dokumentárního snímku Dior a já, který nabízí pohled do zákulisí první haute couture kolekce z dílny nového uměleckého ředitele domu Rafa Simonse.

Tato premiéra naštěstí nebyla jednou z těch, na které se návštěvníci vyzbrojili svetry, pohorkami a outdoorovým oblečením. Naopak si mnozí dali záležet, a zejména dámy ctily téma večera a oblékly nějaký kousek, nebo rovnou celý outfit z věhlasného francouzského módního domu. K vidění byly šaty z aktuální kolekce i z kolekce Cruise, která je určená pro ty zákaznice, které potřebují v zimní sezóně něco lehkého na dovolenou v exotice. Málokdy se stává, že na jedné akci se například objevuje tolik ikonických kabelek Lady Dior všech velikostí.

„Dneska jsem za Lady Dior,” vtipkovala Martha Issová, když se předváděla v minišatech Dior, doplněných vtipně roztomilou kabelkou Lady Dior, jejíž klasickou větší verzi proslavila princezna Diana.

Která z žen vás svým modelem inspirovala?
Martha Issová
10,3 %
Jana Štefánková
5,5 %
Šárka Vaculíková
40,5 %
Jenovéfa Boková
18,3 %
Magdalena Langrová
1,5 %
Bára Podzimková
2,6 %
Kristýna Janáčková
2,4 %
Linda Bartošová
10,8 %
Liběna Rochová
2,6 %
Aňa Geislerová
5,5 %
Celkem hlasovalo 23257 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám