Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Celé léto z vás prýští pot a nedá vám pokoj nejen v podpaží, ale ani na dlaních, chodidlech, čele, zádech a dalších částech těla? Teploty překračující 30°C způsobují problémy nemalému procentu populace. Přitom být v suchu nejen v podpaží, ale v podstatě kdekoli na těle je snadné. Nejen na pár hodin, ale i na celé měsíce! Stačí jen přestat používat konvenční antiperspiranty a vyzkoušet Electro Antiperspirant.

100% účinnost proti nadměrnému pocení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, přesně tak. Electro Antiperspirant totiž, na rozdíl od reklamními znělkami proklamovaných konvenčních antiperspirantů, funguje na úplně jiném principu, který dokáže zastavit pocení za jediný týden i na několik měsíců. Nezáleží přitom, jak moc velké vedro je nebo na jaké části těla se potíte. Electro Antiperspirant pocení zastaví. Rychle a na dlouhou dobu.

Celé léto v suchu? Proč ne

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant je nabízený v několika verzích. Klasický Electro Antiperspirant lze použít s vhodným aplikátorem takřka všude na těle. Electro Antiperspirant Sensitive vyvinutý speciálně pro osoby s citlivou pokožkou umožňuje zbavit se pocení v podpaží, na rukách a nohách. A nakonec Sada pro rychlou terapii končetin speciálně vyvinutá pro opravdu rychlé odstranění nadměrného pocení na rukách, nohách i v podpaží. Celé léto v suchu? Proč ne.

Další články

Načítám