Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kate Moss (50) má za sebou další ostudný výstup. Tentokrát nešlo pouze o vrávorání v alkoholickém opojení z nočního podniku, jak jsme u ní dodnes zvyklí, ale zasahovat musela dokonce policie. Chování britské topmodelky během letu z tureckého Bodrumu do Londýna bylo v neděli odpoledne natolik rušivé, že modelka musela být po přistání vyvedena.

Podle dostupných informací se jednalo o let EZY2232 společenosti EasyJet a za základě výpovědi jednoho z pasažérů Moss na palubě ‚rušila‘. Nikdo z cestujících ale prý nakonec nebyl zatčen. Podobně se vyjádřila i policie, i když neupřesnila identitu onoho ‚rušivého elementu‘. „Odpoledne jsme byli přivoláni k asistenci u eskortování pasažéra z letu směřujícího na letiště Luton,“ potvrdil mluvčí policie v Bedfordshire.

Módní ikona, která se pohybuje v branži už více než 25 let, se v Turecku s předstihem účastnila oslavy padesátých narozenin herečky Sadie Frost, která se půlstoletí dočká za necelé dva týdny. Moss s přáteli následně spolucestující zaregistrovali u výdeje zavazadel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám