Hlavní obsah
Článek

V Čechách a jistě také na Slovensku neexistuje snad nikdo, kdo by neznal Simonu Stašovou (69).

Vždycky tomu tak ale nebylo. Herečka je sice dcerou slavné matky, ale do jejích čtyřiceti let její umělecká kariéra stagnovala a podle jejích slov jí na ulici skoro nikdo nepoznal. Ne nadarmo Stašová dělí svou kariéru jako dobu „Před a po Pelíškách“. „Byla jsem zvyklá na to být do čtyřiceti let běžným člověkem. Až od čtyřiceti let si mě někdo začal pořádně všímat," řekla nám herečka.

Nyní se ale nestane, že by Stašová vyrazila na nákup do sámošky a nevzbudila tak vlnu pozornosti ostatních nakupujících. O to víc si herečka nyní užívá okamžiky v zahraničí, kde ji nikdo nezná. Simona se stále velmi ráda vrací do Itálie, kde jistou dobu žila s otcem svého staršího syna. Líbí se jí, že zde může být sama sebou. „Je velmi příjemné, že tam mě opravdu nikdo nepozná. Můžu si klidně popovídat s řezníkem, nebo s mlékařkou. Nikdo neví, kdo jsem a máme se rádi jen proto, že jsme lidi,” pousmála se herečka.

Herečka se snaží vnímat svou popularitu s velkým nadhledem a příliš ji neprožívat. „Vzhledem k tomu, že jsme žila s mámou, kterou znalo celé Československo, tak jsem si na zájem okolí musela zvyknout. Když to člověk zase tolik nevnímá, tak se to dá velmi dobře zvládnout," promluvila na téma popularity Simona Stašová.

Reklama

Další články

Načítám