Hlavní obsah
Článek

Rozhlasová moderátorka Aneta Christovová má hezkých pár kilo navíc. A patří tak k mnoha ženám, jež mají problémy obléknout se tak, aby si připadaly sexy a samy sobě se líbily. Super.cz svěřila svoje trápení.

„Problémy s oblékáním mám. Člověk by chtěl vypadat moderně a trendy, jako jsou ty americké korpulentní černošské herečky nebo třeba moderátorka Oprah Winfrey, ale tady, jako by na to nebyly prostředky. Oblečení se dá koupit do určité velikosti, ale všechno, co je na mě, vypadá hrozně babkovsky. Chtěla bych chodit nějak zajímavě oblečená, ale ty modely, které by se mi líbily, prostě nejsou pro nás, velké ženy," svěřila.

"Než jdu nakoupit, tak si dám radši třeba bagetu nebo něco sladkého, protože mě jídlo uklidňuje, protože jinak bych zešílela. Podle toho, jak vypadám, jsem vlastně v permanentním stresu," dělala si sama ze sebe legraci.

"Musíte už vědět, kam jít. Ostatně ani vybírání šperků není tak úplně jednoduché," dodala už vážněji Aneta. Potkali jsme se totiž na představování nové kolekce známé bižuterie.

"Jde o to, že mám i větší poprsí, a jak je i celkově člověk korpulentnější, tak mi moc nejsou ani náramky a prstýnky. Náhrdelníky mi jsou zase hodně krátké kolem krku, takže pak vypadám jako pes s přiškrceným obojkem. Bylo by fajn, kdyby návrháři občas mysleli i na nás," míní.

Ani její přítel, fyzioterapeut Princ původem z Mauricia, jí už raději šperky či oblečení nekupuje. "Na začátku vztahu se pokusil, a když mi přinesl mohutný náhrdelník, korunku do hlavy a velmi kýčovitý obří náramek, tak jsem to šla vrátit. Možná jsem nevděčná, říká se, že darovanému koni se nemá koukat na zuby, ale nosit se to nedalo. On má i indické kořeny, takže má rád cingrlátka a všechno blýskavé, ale já na to prostě nejsem," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám