Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Američtí televizní diváci se dočkali další perličky, co tu ještě nebyla. Stanice TLC natočila hodinový pořad o ženách, jejichž proporce se budou vymykat vašemu chápání. V samém čele stojí dvaačtyřicetiletá Mikel Ruffinelli z Los Angeles, která je skutečně širší, než delší. Není divu, že se díky jejím 251centimetrovým bokům pyšní i zápisem v Guinnessově knize rekordů.

Ruffinelli se v pořadu objevuje se svým manželem Reggiem i jejich dětmi a sama říká, že i přes řadu nesnází, které jí její velikost způsobuje, své boky zbožňuje. O něco pozadu je pak za Mikel její kamarádka Marlena Plummer z Long Islandu, jejíž boky měří 211 centimetrů.

Úplná droběnka je pak vedle nich šestapadesátiletá Claudia Denise Souder s uměleckým jménem Sweet Cheeks (188 centimetrů přes boky), která se živí jako striptérka v Las Vegas.

Poslední hvězdou show je pak plus size modelka Claudia Floraunce (obvod boků 162,5 centimetru), která se přestěhovala do Hollywoodu z Rakouska s touhou stát se herečkou.

Reklama

Další články

Načítám